ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με Αραούχο, «αγκάθι» για τον Λε Ταλέκ η γυναίκα του

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με Αραούχο, «αγκάθι» για τον Λε Ταλέκ η γυναίκα του
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί να γίνει το deal με τον Σέρχιο Αραούχο, όσο πιο άμεσα γίνεται, ενώ η Λας Πάλμας έχει... ρίξει τις απαιτήσεις,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει… κεντράρει το τελευταίο διάστημα στην υπόθεση του Αραούχο με σκοπό να κλείσει ακόμη ένα μεταγραφικό μέτωπο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η «Livesport», επικαλούμενη πηγές από την Ισπανία, επισημαίνει ότι ο Αργεντινός επιθετικός προσπαθεί κι ας αυτός απ’ την πλευρά του να πείσει με κάθε τρόπο την διοίκηση των Ισπανών και να… βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η Λας Πάλμας «κατέβασε» τις οικονομικές της απαιτήσεις και πλέον υπάρχει θετική διάθεση για να «κλειδώσει» η συμφωνία.

Μάλιστα, η ίδια εφημερίδα κάνει αναφορά και στον Νταμιέν Λε Ταλέκ.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», λοιπόν ο αμυντικός χαφ που έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ, θέλει να έρθει στην Αθήνα, ωστόσο το άτομο που… τρενάρει την υπόθεση είναι η γυναίκα του, η οποία κατάγεται απ’ τη Ρωσία και δεν θα έλεγε όχι σε μία επιστροφή στην πατρίδα της. Ενώ ο ίδιος έχει πολιτογραφηθεί Ρώσος κι ελπίζει να παίξει μια μέρα στην εθνική ομάδα της χώρας, γι’ αυτό και δεν έχει πει το «ναι» στην ΑΕΚ. Η «Ενωση» βέβαια του έχει δώσει διορία να απαντήσει και απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις.

Μάλιστα, σχετικά με τον Γάλλο χαφ, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση Λε Ταλέκ παίζει ο Βαντίμ Βασίλιεφ, ο οποίος είναι εκπρόσωπός του και πρώην αντιπρόεδρος της Μονακό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X