Κόπα Αμέρικα: «Ψήνεται» σούπερ τελικός Βραζιλίας - Αργεντινής!

Κόπα Αμέρικα: «Ψήνεται» σούπερ τελικός Βραζιλίας - Αργεντινής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυτά» ζευγάρια στην τελική τετράδα του Copa America και στο βάθος «αχνοφαίνεται» σούπερ τελικός ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή.

Μετά το Περού και την οικοδέσποινα Βραζιλία, Κολομβία και Αργεντινή «τσέκαραν» με την σειρά τους τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Copa America τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι «καφετέρος» κατάφεραν να υπερπηδήσουν στα πέναλτι το εμπόδιο της Ουρουγουάης, ενώ η «αλμπισελέστε» προκρίθηκε δια περιπάτου μετά το 3-0 επί του Εκουαδόρ, ολοκληρώνοντας έτσι το παζλ της τελικής τετράδας.

Η Βραζιλία θα βρει ξανά στο διάβα της στο Περού μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στην φάση των ομίλων, ενώ η Αργεντινή θα κονταροχτυπηθεί με την Κολομβία. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να έχουμε ματσάρα Βραζιλίας – Αργεντινής στον τελικό της 10ης Ιουλίου στο θρυλικό «Μαρακανά».

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:

6/7 Βραζιλία – Περού (02:00)

7/7 Αργεντινή – Κολομβία (04:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X