EURO 2021-Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες έπιασαν φανταστική απόδοση»

EURO 2021-Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες έπιασαν φανταστική απόδοση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρόκριση της Αγγλίας στα ημιτελικά του Euro, αλλά και για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος προκρίθηκε η Αγγλία, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Ουκρανίας στο «Ολίμπικο», για τα προημιτελικά του θεσμού. Ο τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα μίλησε για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του, αλλά και για την παρουσία της ομάδας του στους «4».

«Το να έρθεις εδώ (Ρώμη), να προετοιμαστείς διαφορετικά, να παίξεις σε ένα ιστορικό γήπεδο μια νύχτα που ήταν όμορφη για ποδόσφαιρο με τον καιρό που επικρατούσε, ενέπνευσε τους παίκτες. Έπιασαν φανταστική απόδοση, όχι μόνο οι παίκτες που ξεκίνησαν αλλά και κι εκείνοι που μπήκαν αλλαγή. Διατήρησαν την ορμή και καταφέραμε να βγάλουμε χωρίς απώλεια το ματς, ως προς τους παίκτες που έπαιζαν με κίτρινη κάρτα, όπως και κάποιους που έφεραν χτυπήματα.

Όταν κοιτάζω τους ανθρώπους που βρίσκονται στη λίστα των προπονητών της Αγγλίας, ο Σερ Μπόμπι (Ρόμπσον) και ο Σερ Αλφ (Ράμσεϊ) και τόσοι από τους προπονητές που υπήρξαν προηγουμένως, είναι απόλυτη τιμή να είμαι σε αυτήν την συντροφιά. Είναι υπέροχο να είμαι σε θέση να επιτύχω τα αποτελέσματα που βάζουν τη χώρα μας στον χάρτη ποδοσφαίρου ξανά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιο στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X