Διακοπές κάνει στη Σίφνο ο Τζεφ Μπέζος (VIDEO)

Διακοπές κάνει στη Σίφνο ο Τζεφ Μπέζος (VIDEO)

Την Ελλάδα επέλεξε ως προορισμό για τις διακοπές του ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδρυτής της amazon και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο επέλεξε τη Σίφνο, για να κάνει διακοπές.

Αλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο Τζεφ Μπέζος έχει ελληνικές ρίζες και δεν θεωρείται παράλογο να θέλει να περάσει λίγες στιγμές στη χώρα μας.

Οπως φαίνεται και από το βίντεο του iefimerida.gr, ο Τζεφ Μπέζος είναι απλά ντυμένος και φυσικά περιτριγυρίζεται από πολύ κόσμο.

Ο ιδρυτής και CEO της Amazon κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας με τεράστιο σκάφος, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα επισκεφθεί μόνο τη Σίφνο. Αντιθέτως, θα συνεχίσει τις διακοπές του και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος και η τεράστια περιουσία

Ο Τζεφ Μπέζος, κάτοχος του 12% των μετοχών της Amazon – που αύξησε σημαντικά τις διαδικτυακές πωλήσεις προϊόντων στη διάρκεια του lockdown, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εδώ και τρία χρόνια και το τελευταίο τρίμηνο πρόσθεσε στην περιουσία του πάνω από 40 δισ. δολάρια.

Βάσει της συμφωνίας του διαζυγίου τον περασμένο Ιούλιο του 2019 η Μακένζι Μπέζος έλαβε περίπου 20 εκατ. μετοχές της Amazon αξίας 38 δισ. δολαρίων την εποχή εκείνη. Αλλά, όσο κι αν του κόστισε το διαζύγιο, ο Μπέζος δεν έχει λόγο να ανησυχεί, αφού σύμφωνα με έρευνα του marketwatch ενδέχεται μέχρι το 2026 να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του πλανήτη. Τη Δευτέρα οι μετοχές της Amazon έκαναν νέο άλμα κατά 1,7% στα 2.524 δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X