Ο πρώτος Ελληνας που θα πληρωθεί με Bitcoin θα γίνει ο Χατζηδιάκος

Χατζηδιάκος: «Είναι... θανατηφόρος ο Γιακουμάκης -Μεγάλος δουλευταράς»

Σε μία κίνηση που... ταράζει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου προχώρησε ο Αλκμααρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άλκμααρ εξέδωσε ανακοίνωση, έτσι ώστε να δημοσιεύσει πως η εταιρεία crypto broker Bitcoin Meester θα είναι η επίσημη κι αποκλειστική χορηγός της ομάδας ως το 2024.

Έτσι, όλες οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα θα γίνονται με Bitcoin, ενώ ο σύλλογος θα ξεκινήσει τις πληρωμές των μηνιαίων απολαβών των ποδοσφαιριστών της με Bitcoin. Με αυτόν τον τρόπο η Άλκμααρ γίνεται η πρώτη επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου που θα πληρώνει με αυτόν τον τρόπο.

«Η αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι σε άνθηση με ραγδαία αύξηση χρηστών τα τελευταία χρόνια», ήταν τα λόγια του εμπορικού διευθυντή της Άλκμααρ, Μίκαελ Κόστερ, λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Σε αυτούς τους παίκτες  συγκαταλέγεται και ο Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος θα γίνει ο πρώτος Ελληνας ποδοσφαιριστής που πληρώνεται με κρυπτονόμισμα.

Για την ιστορία, ο διεθνής αμυντικός έχει καταγράψει 113 συμμετοχές με την Ολλανδική ομάδα, έχοντας πετύχει 5 γκολ και 3 ασίστ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X