Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ: «Προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία με τον Ζαγοράκη»

Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ: «Προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία με τον Ζαγοράκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διάψευση των σεναρίων περί κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας των υπαλλήλων της ΕΠΟ προχώρησε ο ΣΥΕΠΟ, τονίζοντας ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Θοδωρή Ζαγοράκη και την Εκτελεστική Επιτροπή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΟ:

Αφού λάβαμε γνώση δημοσιεύματος σχετικού με τη Συλλογική Σύμβαση των Εργαζομένων στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δηλώνουμε απερίφραστα ότι το θεωρούμε ανυπόστατο, το καταδικάζουμε και συνεχίζουμε να προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία τόσο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη, όσο και με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Βρισκόμαστε εν μέσω διαπραγμάτευσης της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και όλως τυχαίως το δημοσίευμα αυτό εμφανίστηκε κατά την εξέλιξη Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας με βασικό θέμα συζήτησης τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. για την προαναφερθείσα Σύμβαση.

Γνωρίζουμε την προέλευσή του, τους σκοπούς τους οποίους εξυπηρετεί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σύρει τους εργαζόμενους σε τέτοιου είδους παιχνίδια.
Το ΔΣ του ΣΥΕΠΟ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X