ΑΕΚ FC Academy: Επέστρεψε το καλοκαιρινό τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ FC Academy: Επέστρεψε το καλοκαιρινό τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου διοργανώθηκε, μετά από διακοπή ενός έτους λόγω της πανδημίας, το τουρνουά-θεσμός για τις αναπτυξιακές ηλικίες στη Φθιώτιδα.

Η Ακαδημία Μώλου, η οποία είναι μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, φιλοξένησε συνολικά περίπου 400 παιδιά των ηλικιακών κατηγοριών Κ12 και Κ10 από ακαδημίες του νομού.

Η ανάρτηση της Ακαδημίας

«Το καλοκαιρινό τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου επέστρεψε! Το σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου διοργανώθηκε, μετά από διακοπή ενός έτους λόγω της πανδημίας, το τουρνουά-θεσμός για τις αναπτυξιακές ηλικίες στη Φθιώτιδα. Η Ακαδημία Μώλου, η οποία είναι μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, φιλοξένησε συνολικά περίπου 400 παιδιά των ηλικιακών κατηγοριών Κ12 και Κ10 από ακαδημίες του νομού, αλλά και από συνεργαζόμενους συλλόγους με το δίκτυο της ΑΕΚ (ΑΕ Κρητών Ηρακλείου, ΑΕΚ Σαραγίων Τρικάλων, Αστέρας Λαμίας, Ερμής Ανω Λιοσίων).
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Κώστας Ρουμελιώτης και Ελένη Μιντζιβύρη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέσπασαν τα συγχαρητήρια όλων για την οργάνωση και την επιτυχία του διημέρου. Παρούσα βέβαια και η κεντρική Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον επικεφαλής του τμήματος scouting Δημήτρη Ρούσσο και το στέλεχος της Διεύθυνσης Δικτύου Λεωνίδα Χατζημιχάλη.
Από τα highlights της πρώτης μέρας ήταν η παρουσία του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλη Μόρα που την τετραετία 2003-2007 είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ από τις εκδηλώσεις δεν έλειψε ούτε εφέτος ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του για την ΑΕΚ. Στο διήμερο εκπροσωπήθηκε και η κορυφαία ομάδα του νομού, η ΠΑΕ Λαμία, μέσω του γενικού αρχηγού της Γιάννη Συρογιάννη.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειές της. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμο Καμένων Βούρλων και την ΕΠΣ Φθιώτιδας που ήταν οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X