EURO 2021: Ακύρωσε όλα τα εισιτήρια των Αγγλων για Ιταλία η UEFA λόγω μετάλλαξης Δέλτα

EURO 2021: Ακύρωσε όλα τα εισιτήρια των Αγγλων για Ιταλία η UEFA λόγω μετάλλαξης Δέλτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA ακύρωσε όλα τα εισιτήρια των Αγγλων για Ιταλία λόγω μετάλλαξης Δέλτα.

Ραγδαίες εξελίξεις υπό το φόβο της μετάλλαξης «Δέλτα» για τον κορονοϊό – επικρατούσα μετάλλαξη στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία ευθύνεται για το 90% των νέων κρουσμάτων του ιού – με άμεσο αντίκτυπο στο μεγάλο προημιτελικό της Αγγλίας με την Ουκρανία, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/7, 22:00, ANT1).

Η UEFA αποφάσισε να μπλοκάρει τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί σε Άγγλους κατοίκους Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και ν’ απαγορεύσει την πώληση νέων προκειμένου να μην επιτρέψει το ταξίδι τους για την ιταλική πρωτεύουσα, υπό το φόβο της εξάπλωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, απαγορεύεται η πώληση των εισιτηρίων από τις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδας), καθώς και η ακύρωση αυτών που έχουν ήδη πωληθεί από τις 28 Ιουνίου σε όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου. Αξίζει να τονιστεί ότι η UEFA έλαβε την απόφαση αυτή, μετά από πρόταση της Δημόσιας Ασφάλειας της Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X