Οριστικό: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο για αστρονομικό ποσό

Οριστικό: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο για αστρονομικό ποσό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οριστική συμφωνία με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, με την ανακοίνωση της μεταγραφής να είναι το μόνο που απομένει.
Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν το «σήριαλ» Τζέιντον Σάντσο για τη Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ τα βρήκε σε όλα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Παράλληλα, ο Άγγλος είχε πει εδώ και καιρό το «ναι», έχοντας συμφωνήσει σε συμβόλαιο έως το 2026 και το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι ο παίκτης να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Ρόμανο, οι «κόκκινοι διάβολοι» κάλυψαν πλήρως τις απαιτήσεις των Γερμανών για τον Σάντσο, βγάζοντας από τα ταμεία τους 90 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ποσό που ζητούσαν φέτος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ πέρυσι δεν «έπεφταν» κάτω από 100 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X