Φίτεσε: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ-Το προφίλ της (VIDEO)

Φίτεσε: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ-Το προφίλ της (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα φιλικό απέναντι στη Φίτεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινά ανεπίσημα η χρονιά σήμερα για την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς -δεν μπορούμε να την πούμε νέα καθώς διαθέτει μόλις δύο μεταγραφές- αντιμετωπίζει σήμερα στην Ολλανδία και το «Sportpark van Zuijen» την Φίτεσε. Είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Σέρβου τεχνικού ο οποίος θέλει να δει κάποια κομμάτια της δουλειάς του να βγαίνουν στο γήπεδο, ενόψει της ενίσχυσης.

Ποια είναι όμως η Φίτεσε;

Το προφίλ της Φίτεσε

Η Φίτεσε, την οποία οι περισσότεροι Ελληνες φίλαθλοι τη θυμούνται εξαιτίας του Νίκου Μαχλά που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της κατακτώντας «Χρυσό Παπούτσι».

Τα τελευταία χρόνια βιώνει μια σχετική αναγέννηση καθώς πλασάρεται σταθερά στις υψηλές θέσεις της Ερεντιβίζιε και με σχετικά σταθερές συμμετοχές στην Ευρώπη. Κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της τη σεζόν 2016–17, ενώ την περσινή σεζόν έφτασε στον τελικό εκεί όπου έχασε με 2-1 από τον Αγιαξ. Αρκετά καλά τα πήγε και στο πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε 4η και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League ως αδύναμη.

Το σημερινό φιλικό είναι το πρώτο και για τη Φίτεσε η οποία έχει προγραμματίσει αρκετά για το επόμενο διάστημα στο Ζέλαντ και όχι μόνο. Μετά την ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, Νόρτζελαντ, ΟΦΗ, Σάλκε, Γκόου Αχεντ Ιγκλς και Μπόχουμ σε φιλικά.

Στο παρελθόν, Φίτεσε και ΑΕΚ έχουν διασταυρώσει μια φορά τα ξίφη τους. Ηταν για τη φάση των «64» (πρώτος γύρος) στο Κύπελλο UEFA τη χρονιά 1998-1999. Ο πρώτος αγώνας στην Ολλανδίας είχε έρθει 3-0, ενώ στον επαναληπτικό της Νέας Φιλαδέλφειας το σκορ ήταν 3-3 με τον Νίκο Μαχλά να σκοράρει δύο φορές.

Το ρόστερ της Φίτεσε

Θετικό το πρόσημο από την πρώτη χρονιά του τεχνικού Τόμας Λετς, φυσικά παραμένει στον πάγκο. Ενισχύθηκε με τον νεαρό κίπερ Ραϊζίγκερ από τον Άγιαξ και τους Ελβετούς μέσους Ντομιόνι από τη Ζυρίχη και Βον Μόος από τη Βασιλεία.

Ζήτησαν μεταγραφή οι πολύτιμοι Μπαζούρ και Τανάνε, αμφότεροι συμμετέχουν στην προετοιμασία και αναμένονται εξελίξεις για το μέλλον τους. Δεν έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή ακόμα οι αμυντικοί Ντανίλο και Ντάσα, αμφότεροι αναμένονται τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Φίτεσε και ο Ρίσεντλι Μπάζοερ που αγωνίζεται ως στόπερ και φορά το 10.

Δείτε highlights από παιχνίδια της Φίτεσε αυτή τη χρονιά:





LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X