EURO 2021: Η μητέρα του Ραμπιό αρπάχτηκε με τις οικογένειες των Πογκμπά και Εμπαπέ

EURO 2021: Η μητέρα του Ραμπιό αρπάχτηκε με τις οικογένειες των Πογκμπά και Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Ενταση στις κερκίδες μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την Ελβετία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός επικράτησε στις κερκίδες του σταδίου στο Βουκουρέστι μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την Ελβετία στα πέναλτι για τη φάση των «16» του EURO 2021.

Οπως αναφέρει το RMC Sport, η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό ήταν έξαλλη και τα έβαλε με τις οικογένειες των Πολ Πογκμπά και Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ήταν ο μοιραίος για την Γαλλία, καθώς αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του.


Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Στο τελευταίο σφύριγμα, ένα επεισόδιο συνέβη μεταξύ της μητέρας του Αντριέν Ραμπιό και συγγενών του Πολ Πογκμπά. Οι δύο οικογένειες συνέχισαν να ανταλλάζουν κουβέντες μετά από το επεισόδιο των δύο ποδοσφαιριστών όταν η Ελβετία σκόραρε το τρίτο της γκολ, με την μητέρα του Ραμπιό να διαμαρτύρεται επειδή ο Πογκμπά έχασε την μπάλα και από αυτή τη στιγμή προέκυψε η ισοφάριση.

Στο φινάλε, η μητέρα του Ραμπιό ζήτησε από τον πατέρα του Εμπαπέ να συνεφέρει τον γιο του, ώστε να μην είναι τόσο αλλαζόνας. Στη συνέχεια επιτέθηκε και σε δημοσιογράφους, κατακρίνοντάς τους για τη συμπεριφορά τους απέναντι στον Εμπαπέ. Υπήρξε ένταση και με τη μητέρα του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Για περίπου 20 λεπτά κράτησε αυτό το σκηνικό, με την μητέρα του Ραμπιό να επιτίθεται στους πάντες. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι από την συμπεριφορά της».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X