Κέιν: «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το EURO»

Μάχη για τον πρώτο σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη και αποκτώντας τον Χάρι Κέιν. Πρόσφατα μάλιστα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ, προκειμένου να την πείσει για την μεταγραφή του.

Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο Euro 2020.

«Ο αδερφός μου είναι ο ατζέντης μου, αλλά τη μοναδική φορά που έχω μιλήσει πραγματικά μαζί του τις τελευταίες εβδομάδες είναι όταν μου είπε “Καλή τύχη, πάμε να κερδίσουμε, και ας φτάσουμε την Αγγλία μέχρι τέλους”. Μετά τους αγώνες, ένας από τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου μου ελέγχει απλά την κατάσταση, εξασφαλίζοντας ότι όλα είναι εντάξει, αλλά πέρα απ’ αυτό, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επαφή.

Έχω μηνύματα που μου εύχονται καλή τύχη και τέτοια πράγματα αλλά τίποτα σε προσωπικό επίπεδο σε ότι αφορά το σύλλογο. Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα ο εξωτερικός θόρυβος. Όταν βρίσκομαι εδώ με τα παιδιά, προσπαθώ να τους βοηθώ, να είμαι ηγέτης μέσα στην ομάδα. Δεν ανησυχώ για κάτι που δεν αφορά την Αγγλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X