Ρόμπεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί ξανά από την ενεργό δράση

Επίσημο: Ο Ρόμπεν επέστρεψε στο ποδόσφαιρο με την Γκρόνινγκεν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι ο άλλοτε άσος της Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε στην ενεργό δράση προκειμένου να φορέσει τη φανέλα Γκρόνινγκεν, με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στις αρχές της σεζόν τον άφησε αρκετά πίσω. Εμεινε εκτός γηπέδων για επτά μήνες, επιστρέφοντας τον Απρίλη. Μπορεί να μην σκόραρε αλλά στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε μοίρασε δύο ασίστ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρκ Γιαν Φλέντερους, ο Ρόμπεν δεν έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του και όλα φαντάζουν πιθανά.

«Ο Άριεν δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του. Μέχρι τότε ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης. Είμαστε σε επαφή μαζί του όσον αφορά το μέλλον του. Ως ομάδας, όμως, θέλουμε να του δώσουμε όλο το χώρο και τον χρόνο να πάρει μια καλά μελετημένη απόφαση για το μέλλον του. Του είμαστε ήδη πολύ ευγνώμονες για το ότι ήταν μέλος της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ελπίζουμε πως θα παραμείνει και φέτος, αλλά περιμένουμε υπομονετικά πλέον. Δεν έχουμε θέσει κάποια προθεσμία στην απάντηση του. Εξάλλου, το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X