Ρότζερ Φέντερερ: Αμφιβολίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το... μέλλον

Φέντερερ: «Παίζει εξαιρετικά και ανυπομονώ για το match up μαζί του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρότζερ Φέντερερ άφησε να εννοηθεί ότι η πορεία του στο Wimbledon μπορεί να κρίνει και το μέλλον του στα γήπεδα.

«Ο στόχος δεν ήταν να παίζω ως τα 40», είπε ο Ελβετός θρύλος στη συνέντευξη τύπου εν όψει του βρετανικού σλαμ. «Αυτό ήρθε τα τελευταία χρόνια. Επίσης, δεν περίμενα ότι θα συνέχιζα με όλα τα χειρουργεία που είχα τελευταία. Νιώθω ότι ακόμα το αγαπάω, ότι το διασκεδάζω. Θα δω αν θα επιστρέψουν και τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και ξεκάθαρα το Wimbledon είναι πολύ σημαντικό για εμένα τώρα».

Ο Φεντ παραδέχτηκε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε πνευματικά το ματς με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ στο Χάλε, όμως κοιτάει μπροστά. «Πρέπει να πάρω τα θετικά από τις τελευταίες εβδομάδες και να σκεφτώ ότι είμαι στο Wimbledon τώρα και έχω μια ευκαιρία. Ξέρω ότι αν βρω ρυθμό, αν μπω στη δεύτερη εβδομάδα, που είναι και ο στόχος αυτή τη στιγμή, θα γίνομαι πιο δυνατός σε κάθε ματς και όλα είναι πιθανά. Έρχομαι εδώ νιώθοντας πνευματικά δυνατός, σε αντίθεση με το τρίτο σετ στο Χάλε, που σίγουρα δεν ήταν στα στάνταρντς που θέλω».

Ο 39χρονος τενίστας, τέλος, τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Είπαμε με την ομάδα να το επαναξιολογήσουμε την κατάσταση μετά το Wimbledon, διότι αν παίξω πολύ καλά ή πολύ άσχημα, νομίζω ότι θα επηρεάσει στο πώς θα δω τα πάντα αυτό το καλοκαίρι. Αισθάνομαι ότι θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς και θα ήθελα να παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά. Είπαμε, όμως, να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε ως ομάδα μετά. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, ήταν πιο εύκολο τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά ήταν στο παρελθόν. Με την ηλικία πρέπει να είσαι πιο επιλεκτικός, δεν μπορείς να παίξεις παντού. Θα ξέρω σε μερικές εβδομάδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X