Γεωργάτος: «Με τις Β' ομάδες οι παίκτες μπορούν να δείξουν πράγματα, γιατί μετά την Κ19 χάνονται»

Γεωργάτος: «Με τις Β' ομάδες οι παίκτες μπορούν να δείξουν πράγματα, γιατί μετά την Κ19 χάνονται»
Photo Credits: INTIME

Με θετικό πρόσημο βλέπει τη δημιουργία Β' ομάδων ο Γρηγόρης Γεωργάτος, από τη στιγμή που οι ομάδες θα μπορούν να δουλεύουν με τους παίχτες τους και μετά την Κ19

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπέρ της δημιουργίας αναπτυξιακών ομάδων και στην Ελλάδα είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος μιλώντας στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού και της Ίντερ, πλέον είναι αναπτυξιακός συντονιστής στις μικρές εθνικές ομάδες (από την Εθνική Ελπίδων και κάτω). Από τη θέση που έχει και έχοντας την πείρα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο παλαίμαχος αριστερός μπακ πιστεύει πως οι Β’ ομάδες θα βοηθήσουν από τη στιγμή που «ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα υπήρχε, το θέμα είναι πώς θα το εκπαιδεύσουμε και θα του δώσουμε κίνητρο.

Οι Έλληνες παίκτες αργούν λίγο σε σχέση με τους Ευρωπαίους, που στα 17-18 τους δεν θεωρούνται πια ταλέντα. Εδώ 20 και 21 είναι η ηλικία όπου κρίνουμε αν μπορούν το βήμα παραπάνω. Με τις Β’ ομάδες νομίζω μπορούν τώρα να δείξουν πράγματα. Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν οι Β’ ομάδες. Το κενό μετά την Κ19, γιατί χάνονται παίκτες, άλλοι καταστρέφονται! Τώρα μπορούν να δουλέψουν και να δείξουν αν το έχουν ή δεν το έχουν», σημείωσε μεταξύ άλλων, σχετικά με τις Β’ ομάδες.

Τέλος, σχολίασε και όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Euro, τονίζοντας πως όλες οι ομάδες δείχνουν πως θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. «Λείπει το κατενάτσιο της Ιταλίας για παράδειγμα ή και άλλων ομάδων. Ακόμη και η Ουγγαρία έπαιξε μπάλα, έψαξε το γκολ», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X