Δυνατά για τον πάγκο της Τότεναμ οι Εσπιρίτο Σάντο και Τζέραντ

Δυνατά για τον πάγκο της Τότεναμ οι Εσπιρίτο Σάντο και Τζέραντ
Photo Credits: INTIME

Μετά τα «ναυάγια» με τους Φονσέκα, Κόντε και Γκατούζο, οι «Πετεινοί» έχουν στραφεί στις περιπτώσεις των Εσπιρίτο Σάντο και Στίβεν Τζέραρντ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της Τότεναμ φαντάζει ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Σύμφωνα με το Sky Sports, ο τεχνικός διευθυντής των «Σπιρουνιών», Φάμπιο Παράτιτσι, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Γουλβς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνταζε ως νούμερο 1 λύση για τον πάγκο της Τότεναμ, μετά την παραίτηση του Μουρίνιο , ωστόσο τότε δεσμεύονταν ακόμη με συμβόλαιο και μετά το πέρας αυτού προκρίθηκαν οι περιπτώσεις των Φονσέκα, Κόντε και Γκατούζο, οι οποίες ναυάγησαν. Πλέον τα βλέμματα έχουν στραφεί ξανά στον Πορτογάλο, ο οποίος βέβαια δεν παίζει μόνος του.

Στο κάδρο έχει μπει και ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μετά από την απόλυτη επιτυχία του αήττητου πρωταθλήματος με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία, παίζει πολύ δυνατά για την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.

Βέβαια, ο Άγγλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και σε καμία περίπτωση δεν έχει εκφράσει πως θέλει να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Σκωτίας, ενώ διακαής του πόθος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι κάποια στιγμή να προπονήσει την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X