Ζαγοράκης: «Δεν μας τιμάει να μην έχουμε ομάδα στο Europa League»

Ζαγοράκης: «Δεν μας τιμάει να μην έχουμε ομάδα στο Europa League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε κατά τη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα δώσει μεγάλο βάρος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ παραδέχτηκε πως η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι η επιθυμητή τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της τοποθέτησης του προέδρου της ΕΠΟ:

«Να δώσουμε βάση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια δεν είναι αυτό που θέλουμε. Θα ήθελα να πάμε όλοι μαζί, σαν μία ομάδα για να πετύχουμε έναν στόχο. Το έχουμε αποδείξει, όταν πορευόμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, όταν καθένας θέλει να κοιτάξει τον εαυτό του, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα είμαστε κοντά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν μας τιμάει σαν χώρα να μην έχουμε ομάδα στο Europa League, να βρούμε τι φταίει να το διορθώσουμε πιο γρήγορα. Να αρχίσουμε να παίρνουμε χαρές όπως στο παρελθόν. Θα είμαστε εδώ, όσο θα είμαστε για να το εξυπηρετούμε το ποδόσφαιρο όσο το δυνατόν καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X