Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr γράφει για τον άτυχο Γιάκομπ Γιόχανσον που σταμάτησε αναγκαστικά το ποδόσφαιρο και υπενθυμίζει όλα όσα πρόσφερε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση πως ο Γιάκομπ Γιόχανσον σταματάει πρόωρα το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 31 χρονών έφερε στεναχώρια στον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο Σουηδός μέσος όσα χρόνια έπαιξε στην Ενωση, ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό του και για την ποιότητά του. Ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος από το 2017 και μετά, καθώς υπέστη τρεις φορές ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα και τον περασμένο Μάρτιο τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο και έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Τα νέα από την αποθεραπεία του δεν ήταν ενθαρρυντικά και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του για να σταματήσει η ταλαιπωρία του.

Ο… οδοστρωτήρας Γιόχανσον με την ΑΕΚ

Ο Γιόχανσον ήρθε στην ΑΕΚ το χειμώνα του ’15 όταν η Ενωση αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική. Στα Σπάτα παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του ’18 και τα 3,5 αυτά χρόνια έζησε πολλά και είχε μεγάλο μερίδιο στην… αναγέννηση της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας ένα Κύπελλο και ένα πρωτάθλημα.

Παράλληλα, μαζί με τον Αντρέ Σιμόες «κούμπωσαν» απόλυτα και αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυνατά κεντρικά δίδυμα στην Ελλάδα. Συνολικά με την ΑΕΚ μέτρησε 127 συμμετοχές, 10 γκολ και 8 ασίστ, ενώ η αγωνιστική του άνοδος με την Ενωση εξαργυρώθηκαν με κλήσεις στην Εθνική Σουηδίας.

Μέχρι να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ’18, η ΑΕΚ προσπάθησε πολλές φορές να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αλλά ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Αυτό το πέτυχε, πηγαίνοντας στη Ρεν, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημα παιχνίδια, καθώς λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει…

Ευχαριστούμε Γιάκομπ και κουράγιο…

Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιόχανσον: Ο Σουηδός... οδοστρωτήρας που αγαπήθηκε και πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X