Η μπάλα στα πόδια του Βράνιες για το μέλλον του -Τι πρέπει να κάνει για να έρθει στην ΑΕΚ!

Η μπάλα στα πόδια του Βράνιες για το μέλλον του -Τι πρέπει να κάνει για να έρθει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τον Ογκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες, όπως αποκάλυψε το enwsi.gr, βρέθηκε στην Αθήνα, είχε ξανά επαφή με παράγοντα της ΑΕΚ και τα σενάρια επιστροφής έχουν αναζωπυρωθεί.

Τι λένε όμως στο Βέλγιο για τον Βόσνιο στόπερ; Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι στην Αντερλεχτ προφανώς δεν υπολογίζουν στον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Θέλουν να απαλλαγούν από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Πρόθεσή τους είναι να τον αφήσουν ελεύθερο. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει βέβαια να το αποδεχθεί και ο ίδιος ο Βράνιες και να μην καθίσει όπως πέρυσι στο συμβόλαιό του.

Οι Βέλγοι είναι ενήμεροι για το νέο φλερτ του «Ογκι» με την ΑΕΚ. Αρχικά θα ζητήσουν χρήματα για να τον παραχωρήσουν. Γνωρίζουν όμως ότι για κάτι τέτοιο δεν έχουν καμία τύχη. Ουσιαστικά διάθεσή τους είναι να φύγει ο Βράνιες χωρίς να του πληρώσουν ούτε ευρώ. Θα πρέπει δηλαδή ο Βόσνιος να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας απαρνούμενος το 1.280.000 ευρώ μεικτά που έχει ως απολαβές για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα των Βρυξελλών.

Αν καθίσει στο συμβόλαιο προφανώς θα προπονείται όπως πέρυσι με τις… μπουλντόζες πριν δοθεί τελευταία στιγμή δανεικός στη Σαρλερουά. Η ΑΕΚ μόνο ως ελεύθερο μπορεί να σκεφτεί να τον φέρει πίσω. Πλέον, όπως γίνεται αντιληπτό, η μπάλα είναι στα πόδια του Βράνιες. Μένει ελεύθερος και μετά βλέπουμε. Η Αντερλεχτ και να του πληρώσει το συμβόλαιο και να τον αφήσει να φύγει χωρίς αντίτιμο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο. Τα λεφτά (περί τις 900.000 ευρώ καθαρά) δεν είναι λίγα. Αν ο 32χρονος στόπερ θέλει και τα λεφτά και να πάει όπως και όπου θέλει τότε θα αρχίσει νέο σήριαλ. Η Αντερλεχτ δεν θα του κάνει το χατίρι. Ούτε η ΑΕΚ…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X