Στην Ελλάδα ο Βράνιες, επαφή με την ΑΕΚ -Ανοιξε ο δρόμος της επιστροφής του!

Βράνιες: Βάζουν «φωτιά» οι Βέλγοι, η Άντερλεχτ ζητά χρήματα από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στην Ελλάδα ο Ογκνιεν Βράνιες για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάτησε Ελλάδα ο Ογκνιεν Βράνιες!

Ο Βόσνιος στόπερ μένει ελεύθερος από την Άντερλεχτ, η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» το σκέφτονται σοβαρά για την επιστροφή του και πάλι, αφού παρά τον… ιδιαίτερο χαρακτήρα του, ουδείς αμφιβάλλει πως ο 31χρονος στόπερ θα αποτελούσε μια τεράστια ένεση ποιότητας στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Είναι δεδομένο πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει ακόμα να επιστρέψει, αναγνωρίζει ότι μόνο σε αυτή την ομάδα βρήκε το δρόμο να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, ο Βράνιες είναι στην Ελλάδα από το απόγευμα της Κυριακής για να πραγματοποιήσει μια νέα επαφή με την ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στον Δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε την περίπτωσή του ως «καμένα λάδια», ωστόσο η ποιότητά του είναι δεδομένη και με την αποχώρηση Τσιγρκίνσκι, η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα έναν στόπερ να ηγηθεί στην άμυνά της.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X