Λαπόρτα: «Ο Αγουέρο προσπαθεί να πείσει τον Μέσι να ανανεώσει»

Λαπόρτα: «Ο Αγουέρο προσπαθεί να πείσει τον Μέσι να ανανεώσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Εθνική Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο στην Μπαρτσελόνα είναι σε αναμμένα κάρβουνα σ΄ότι έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Φλέγον ζήτημα αποτελεί για όλους τους φίλους της Μπαρτσελόνα, το θέμα της παραμονής ή όχι του Λιονέλ Μέσι στις τάξεις της, πόσο μάλλον από την στιγμή που το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται μέσα σε μερικές μέρες.

Ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο, ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρόκειται να πάρει την οριστική του απόφαση, μετά το Κόπα Αμέρικα… Ο ισχυρός άντρας των Καταλανών Τζουάν Λαπόρτα από την πλευρά του, δεν δείχνει να προβληματίζεται με την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα ο Μέσι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε σε δηλώσεις που έκανε σημαντικό ρόλο, στην προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών πρόκειται να παίξει ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον συμπατριώτη του για να τον πείσει.

«Με τον Μέσι μιλάω συνέχεια στο τηλέφωνο. Ξέρει ότι είμαι ενθουσιασμένος μαζί του και πως του είμαι ευγνώμων. Θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν ο Λίο συμφωνούσε στην πρόταση ανανέωσης το συντομότερο δυνατό, αυτό θα μας βοηθούσε πολύ με πολλούς τρόπους. Ελπίζουμε να υπογράψει για δύο χρόνια τουλάχιστον.Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Αγουέρο, ο οποίος βοηθάει πολύ. Μιλάει μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Λαπόρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X