UEFA: Απειλεί την Αγγλία να πάρει τους ημιτελικούς και τον τελικό του EURO από το Γουέμπλεϊ

UEFA: Απειλεί την Αγγλία να πάρει τους ημιτελικούς και τον τελικό του EURO από το Γουέμπλεϊ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

UEFA και βρετανική κυβέρνηση βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για να βρεθεί λύση με την παρουσία του κόσμου στους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro στο “Γουέμπλεϊ”.

Όπως είναι γνωστό, ο κόσμος που ταξιδεύει στην Αγγλία, πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα δέκα ημερών, βάσει του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί από τη χώρα λόγω κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 2.500 επίσημοι, αλλά και οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να βρεθούν στο “Γουέμπλεϊ”, θα πρέπει -θεωρητικά- να τεθούν σε καθεστώς απομόνωσης για αυτό το δεκαήμερο.

Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το δεχτεί η UEFA, τουλάχιστον για τους επισήμους, κι όπως μεταδίδουν δίκτυα του εξωτερικού, υπάρχει ένα σκληρό πόκερ ανάμεσα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και τη βρετανική κυβέρνηση.

H UEFA θέλει να γίνει εξαίρεση, έστω για τους συγκεκριμένους 2.500, κάτι όμως που όπως είναι φυσικό θα συνιστούσε πρόκληση για τους Άγγλους πολίτες, που δεν μπορούν καν να πάνε διακοπές εκτός χώρας το φετινό καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς.

Ο Τσέφεριν εμφανίζεται να χρησιμοποιεί ως μέτρο πίεσης το ενδεχόμενο μεταφοράς των ημιτελικών και του τελικού, πιθανότατα στο “Φέρεντς Πούσκας” της Βουδαπέστης, κάτι βέβαια που επουδενί δεν επιθυμεί η Αγγλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X