Δολοφονία της Καρολάιν: «Δεν υπήρξε ληστεία!»

Δολοφονία της Καρολάιν: «Δεν υπήρξε ληστεία!»

Ανατροπή στα δεδομένα της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη.

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταθέτει επί ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο, όπου είχε παραστεί στο τρισάγιο της άγρια δολοφονημένης συζύγου του Καρολάιν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές της ΕΛΑΣ, η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Πλέον οι υποψίες στρέφονται στον ίδιο τον 32χρονο πιλότο, καθώς όσα κατέθεσε από την πρώτη μέρα είναι αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας.

Η πολύωρη εξέτασή του στόχο έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις, οι οποίες αφορούν την κάμερα στο ισόγειο, της οποίας η καταγραφή διεκόπη πριν την υποτιθέμενη άφιξη των ληστών, το γεγονός ότι είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση και το ότι χρησιμοποιούσε κανονικά το κινητό του, το οποίο κλείδωνε και ξεκλείδωνε στην χρονική περίοδο που κατέθεσε πως ήταν λιπόθυμος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X