Τσιτσιπάς: Η σχέση του με την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Τσιτσιπάς: Η σχέση του με την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Έλληνα τενίστα για την αγαπημένη του ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.4 του κόσμου πλέον – νέο career high), συνεχίζει να καταπλήσσει με την ραγδαία εξέλιξή του σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του ειδικούς και μη, ψαλιδίζοντας όλο και περισσότερο τη διαφορά από τους Big 3 στο κομμάτι των στοιχείων εκείνων που θα τον καταστήσουν κάτοχο πολλαπλών Majors. Ήδη αυτό έγινε… τοις πάσι φανερό με την πρόσφατη εκπληκτική του πορεία έως τον τελικό του Roland Garros, που ήρθε απλά ως μια ακόμη επιβεβαίωση της «μαγικής» έως τώρα σεζόν που διανύει.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε τη χρονιά δυναμικά φτάνοντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του έως τον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open, μετά το 2019, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε και τον παρθενικό του τίτλο Masters στο Μόντε Κάρλο, προηγούμενος παράλληλα στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στην ειδική βαθμολογία του ATP Race που οδηγεί στο τελευταίο σπουδαίο χρονικά event της σεζόν. Το ATP FInals του Τορίνο. Όλα αυτά γνωστά ή… σχεδόν γνωστά στους περισσότερους που παρακολουθούν την πορεία του Έλληνα άσου.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X