«Ο Εντσάμ μπορεί να μην βρεθεί στην πρώτη της Σέλτικ-Τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ σε λίγες μέρες!»

«Ο Εντσάμ μπορεί να μην βρεθεί στην πρώτη της Σέλτικ-Τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ σε λίγες μέρες!»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από τη Σκωτία για τον Ολιβιέ Εντσάμ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ολιβιέ Εντσάμ παραμένει ένα… καυτό θέμα για την ΑΕΚ και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Γάλλο μέσο και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ για να ανακοινωθεί.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Εντσάμ στην ομάδα της Γλασκώβης είναι σχεδόν καθημερινά και όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος θα αποχαιρετήσει. Ωστόσο, μέχρι να γίνει επίσημα, η Ενωση καλείται να περιμένει για να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή.

Οι «Κέλτες» επιστρέφουν στις προπονήσεις την προσεχή Παρασκευή και σύμφωνα με το «glasgowlive.co.uk», στην «πρώτη» αναμένεται να βρεθούν μόλις 17 παίκτες, καθώς αρκετοί έχουν έξτρα άδεια λόγω των διεθνών παιχνιδιών και κάποιοι που είναι τραυματίες.

Μεταξύ αυτών που αναμένεται να είναι στην πρώτη προπόνηση είναι και οι παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμούς, με τον Ολιβιέ Εντσάμ να είναι ένας από αυτούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η παρουσία του Γάλλου είναι… χλωμή, καθώς αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ τα επόμενα 24ωρα.

Οι Σκωτσέζοι για ΑΕΚ και Εντσάμ

Οσα λέει το δημοσίευμα για την πρώτη της Σέλτικ, τον Εντσάμ και την ΑΕΚ

«Η Σέλτικ επιστρέφει στην προπόνηση την Παρασκευή, χωρίς τον Ποστέκογλου που δεν θα έχει ολοκληρώσει την καραντίνα.

Ο Τζον Κένεντι και ο Γκάβιν Στράχαν θα αναλάβουν αυτή τη δουλειά και θα πρέπει να το κάνουν, έχοντας μεγάλη έλλειψη παικτών της πρώτης ομάδας.

Οι παίκτες που επέστρεψαν Μπολινγκολί, Σβεντ, Εντσάμ και Μπαγιό θα μπορούσαν να είναι εκεί – αν και τουλάχιστον ένας από αυτούς αναμένεται να ολοκληρώσει μια μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εντσάμ συμφώνησε με την AEK, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι εκεί (στην πρώτη), αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί πρέπει να είναι εκεί», όπως λέει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X