ΑΕΚ: Φαβορί για την Β' ομάδα ο Μανωλάς

ΑΕΚ: Φαβορί για την Β' ομάδα ο Μανωλάς
Photo Credits: INTIME

Ο Στέλιος Μανωλάς είναι ο επικρατέστερος για προπονητής στη Β' ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειλημμένη είναι η απόφαση της ΑΕΚ για δημιουργία Β’ ομάδας, η οποία θα συμμετέχει από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ενα από τα πρωταρχικά ζητήματα στον σχεδιασμό είναι η ανεύρεση του κατάλληλου προπονητή για αυτό το project, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία για να καθοδηγήσει την Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα σεζόν.

Kαι αυτός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι ο νυν προπονητής της Κ19 Ηλίας Καλοπήτας (φαβορί για τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών), αλλά ούτε και ο Νίκος Παναγιωτάρας που παραμένει στο τιμ της πρώτης ομάδας κοντά στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Live Sport, ο Στέλιος Μανωλάς είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μανωλάς έχει υπάρξει στο παρελθόν υπηρεσιακός προπονητής και στην πρώτη ομάδα, οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-1.

Η ΑΕΚ Β’ ενδέχεται να είναι κι αυτή που θα εγκαινιάσει και τη νέα έδρα της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου θα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X