Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η κάμερα του enwsi.gr μπήκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και... τσέκαρε την εξέλιξη των έργων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τις εργασίες που γίνονται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», έργα γίνονται και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του προπονητικού έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και σύντομα, ολοκληρώνεται και η δεύτερη κερκίδα. Στόχος είναι το βοηθητικό γήπεδο των Σπάτων να έχει αρχική χωρητικότητα τουλάχιστον 3.000, όπου θα αγωνίζεται σίγουρα η ΑΕΚ Β’.

Ενώ, αν δεν αλλάξει κάτι με τα μέτρα της πανδημίας και δεν υπάρξει επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, είναι πιθανό να παίξει και η μεγάλη ομάδα εκεί κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρόσφατα στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ.

Το enwsi.gr βρέθηκε στην… καρδιά των έργων στα Σπάτα και σας δείχνει την πορεία των εργασιών στο νέο γήπεδο που κατασκευάζεται. Ήδη στη μία κερκίδα που έχει ολοκληρωθεί γίνονται έργα έξω από αυτή (ντύσιμο), ενώ ολοκληρώνεται και η δεύτερη κερκίδα, όπως μπορείτε να δείτε.

Επίσης, γίνονται εργασίες και στο χώρο του γηπέδου, με την επισπορά του χλοοτάπητα.

Εικόνες και VIDEO από τα έργα στα Σπάτα

Δείτε τις αποκλειστικά πλάνα από τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα:

Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα Αποκλειστικό: Εικόνες και VIDEO μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X