Βαλαβάνης: «Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών»

Εικόνες από το Δράμα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ αλλά και την ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην προσπάθεια της ομάδας του:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, κατά την άποψή μου η καλύτερη των τελευταίων ετών. Ξέραμε ότι θα βρίσκαμε ένα 10λεπτο, ώστε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, σε περίπτωση που η διαφορά είχε «ανοίξει» και πράγματι το είχαμε. Ωστόσο, η ΑΕΚ έγειρε ξανά την πλάστιγγα υπέρ της.  Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Ο Διομήδης Άργους, το παιχνίδι με τον οποίο ακολουθεί, είναι ομάδα στα μέτρα μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε. Έχω να πω μόνο καλά λόγια για την ομάδα μου, η οποία κατάφερε να κοντράρει την ΑΕΚ και αυτό είναι καλό σημάδι για την συνέχεια. Ο κόσμος έχει λείψει από τα παιδιά, ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας του χρόνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X