Κορωνοπάρτι στη Μύκονο: «Πληρώστε, αφήστε κινητό στην είσοδο και ξεσαλώστε» (VIDEO)

Κορωνοπάρτι στη Μύκονο: «Πληρώστε, αφήστε κινητό στην είσοδο και ξεσαλώστε» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλο έχουν προκαλέσει τα πριβέ κορωνοπάρτι που διοργανώνονται σχεδόν κάθε μέρα στη Μύκονο και στα οποία για να μπει κάποιος μέσα θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοιου είδους πάρτι στη Μύκονο γίνονταν πάντα, αλλά τώρα που τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν με περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού, αποτελούν τη μοναδική επιλογή διασκέδασης από τους επισκέπτες του νησιού.

Τα συγκεκριμένα πάρτι διοργανώνονται σε βίλες, οι οποίες λειτουργούν ως παράνομα κλαμπ και αφού έχουν «διαφημιστεί» σε όλο το νησί από τους «κράχτες». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή εισόδου στο κάθε πάρτι διαφέρει ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός, επομένως οι διοργανωτές δεν απευθύνονται μονάχα στην elite.


Ο τρόπος διοργάνωσης και ενημέρωσης

Οι διοργανωτές των συγκεκριμένων πάρτι ακολουθούν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, ώστε να βρουν τον χώρο και να προσελκύσουν τον κόσμο για να μην γίνουν αντιληπτοί. Πρώτος στόχος τους είναι να εντοπίσουν μια βίλα στο νησί και στη συνέχεια να την ενοικιάσουν. Αμέσως μετά προχωρούν στη διοργάνωση των πάρτι κλείνοντας κάποιον Dj που θα μπορέσει να τραβήξει τον κόσμο.


Το επόμενο βήμα το αναλαμβάνουν οι «κράχτες» που σύμφωνα με το Reader κινούνται ελεύθερα σε όλα τα ανοιχτά μαγαζιά εστίασης του νησιού και ενημερώνουν τον κόσμο. Οι ενδιαφερόμενοι αφού δηλώσουν συμμετοχή, ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για την τοποθεσία λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι. Μάλιστα σε αρκετά από αυτά υπάρχει και ιδιωτική «φύλαξη». Εκεί, αφού πληρώσουν στην είσοδο και παραδώσουν τα κινητά τους, μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό και να διασκεδάσουν χωρίς μέτρα και χωρίς περιορισμούς σαν να μην υπάρχει η πανδημία του κορωνοϊού.


Εάν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο θα μπορέσει να εντοπίσει ιστοσελίδες που διαφημίζουν τέτοια πάρτι σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα σελίδας από το εξωτερικό που προωθεί πριβέ εκδήλωση η οποία περιλαμβάνει διαμονή και διασκέδαση με το έναντι των 1.300 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα για όσους συμμετάσχουν θα είναι υποχρεωτικό το τεστ κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X