Καλόμοιρος: «Έχουμε αφήσει πίσω το ευρωπαϊκό, προσηλωμένοι στο τρεμπλ»

Καλόμοιρος: «Έχουμε αφήσει πίσω το ευρωπαϊκό, προσηλωμένοι στο τρεμπλ»
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο η ΑΕΚ και ο Γιάννης Καλόμοιρος τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να πετύχει έναν ακόμη στόχο της τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός παίκτης δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε αύριο τα play off ενάντια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στον τελικό του κυπέλλου. Έχουμε αφήσει πίσω μας τη μεγάλη επιτυχία της Ευρώπης και είμαστε προσηλωμένοι πλέον στον επόμενο μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και το τρεμπλ»

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ για το θεσμό του Πρωταθλήματος, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, σε σύνολο 40 αναμετρήσεων, η ΑΕΚ μετράει 18 νίκες, ο ΠΑΟΚ 17, ενώ 5 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή. Στους 20 αγώνες με γηπεδούχο την “Ένωση”, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πανηγυρίσει 13 φορές, οι φιλοξενούμενοι 6 και 1 παχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1039 (554 εντός έδρας), και ο ΠΑΟΚ 1049 (542 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X