Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Κανδύλα αλλά δεν λέει που θα παίξει

Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Κανδύλα αλλά δεν λέει που θα παίξει

Η ομάδα του Πειραιά θυμήθηκε το χάντμπολ μετά από μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε φέτος μεσούσης της σεζόν να …κρεμάσει όλους τους αθλητές της και τους αντιπάλους αποχωρώντας από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πειραιά φαίνεται πως θυμήθηκε πάλι το τμήμα χάντμπολ ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας με τον Πέτρο Κανδύλα ο οποίος στα μισά της σεζόν αγωνίστηκε με την Κυπριακή Ανόρθωση. Το περίεργο βέβαια είναι πως στην ανακοίνωση του δεν αναφέρεται ούτε η επαναλειτουργία του τμήματος ούτε και η κατηγορία που θα αγωνιστεί. Βάσει κανονισμού όπως είχε αναφέρει και ο πρόεδρος της ΟΧΕ, κ. Γκαντής ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να υποβιβαστεί στην Α2. Απομένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει και πως θα επιστρέψει η ομάδα που δυσφήμισε το άθλημα και άφησε τους αντιπάλους της ξεκρέμαστους. Αλλιώς αν ούτως η άλλως καμία ομάδα δεν υποβιβαζόταν φέτος να το έλεγαν και στις άλλες που έτρεχαν, πλήρωναν και μάτωναν στο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X