ΑΕΚ: Ισχυρό το κίνητρο του πρώτου τρεμπλ!

ΑΕΚ: Εικόνες από τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη κόντρα στην Ισταντς
Photo Credits: INTIME

Αποφασισμένοι στην ΑΕΚ να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν την τρίτη φετινή κούπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και το Ευρωπαϊκό απομένει ένας ακόμη σημαντικός στόχος για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί ιδανικά η καλύτερη σεζόν στην ιστορία της.

Το τρεμπλ αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για την ομάδα και τους παίκτες καθώς θα είναι το πρώτο που θα έχει κατακτήσει ποτέ κάποιο τμήμα στην ιστορία της ΑΕΚ.Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας επιχείρησε από την Τετάρτη κιόλας που ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να προσγειώσει τους παίκτες στην πραγματικότητα ζητώντας τους να ξεχάσουν τους πανηγυρισμούς και το τρόπαιο.

Απομένει ένας ακόμη στόχος που πρέπει να πετύχουν και στη συνέχεια θα μπορούν να χαρούν τους καρπούς αυτής της χρονιάς. Ο ίδιος ξέρει πως δεν είναι εύκολο για να γυρίσει ξαφνικά τον …διακόπτη από τη μια στιγμή στην άλλη ωστόσο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό των παικτών του. Όπως ανέφερε και ο ίδιος το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολος στόχος και πρέπει να τονίσουν και να αναδείξουν το ισχυρό κίνητρο του τρεμπλ.

«Tην Κυριακή θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος είναι ελάχιστος. Οι αθλητές μου έχουν συνηθίσει σε αυτό το συναισθηματικό πινγκ πονγκ αλλά φοβάμαι την πνευματική κόπωση. Να βάλουμε το κίνητρο του τρεμπλ μπροστά μας. Δεν έχει συμβεί ποτέ στην ΑΕΚ σε κανένα άθλημα. Είμαστε το φαβορί. Θα κάνουμε μια αξιοπρεπή και αξιέπαινη προσπάθεια για να φτάσουμε στον στόχο. Θα είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά στο χέρι μας είναι να το κάνουμε εύκολο» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Πιο διαβασμένοι με ΠΑΟΚ»

Και οι παίκτες από την πλευρά τους δείχνουν απόλυτη επίγνωση της ιστορικής πρόκλησης που έχουν μπροστά τους και όπως ανέφεραν μεταξύ τους «Θέλουμε πολύ αυτό το τρεμπλ και πάμε να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα». Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναμένεται σίγουρα να είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτό του τελικού Κυπέλλου. Όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας πλέον έχουν μια καλύτερη εικόνα του αντιπάλου και είναι υποψιασμένοι για αυτό που έχουν να αντιμετωπίσουν. «Θα είμαστε περισσότερο διαβασμένοι σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου και ξέρουμε τι μας περιμένει» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του. Αγωνιστικά η παρουσία του Πάτρικ Λέμος παραμένει αμφίβολη καθώς ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα που αποκόμισε από τους τελικούς με την Ίσταντς. Το πιθανότερο είναι ο προπονητής της ΑΕΚ να μην ρισκάρει την συμμετοχή του και να τον προφυλάξει εν όψει και των τελικών του πρωταθλήματος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X