Κέιν: «Αποτυχία αν δεν πάρω τρόπαιο με την Αγγλία»

Κέιν: «Αποτυχία αν δεν πάρω τρόπαιο με την Αγγλία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν έβαλε ψηλά τον πήχη εν όψει Euro 2020 και δήλωσε ότι τα «Λιοντάρια» είναι έτοιμα να φτάσουν στην κορυφή.

Ένα τρόπαιο θέλει να σηκώσει με την Αγγλία ο Χάρι Κέιν μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Και ακόμα καλύτερα για τον ίδιο να το κατακτήσει στο Euro 2020. Ο αρχηγός της Εθνικής σε δηλώσεις του στην «Evening Standard» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η μητέρα μου, ελπίζω να μην την πειράξει που θα αποκαλύψω την ηλικία της, γεννήθηκε το 1966. Ο πατέρας μου το 1964, οπότε ήταν 2 ετών όταν η Αγγλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ παλιά αυτό και επαφίεται σε μας να το διορθώσουμε. Νομίζω πως αν τελειώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής χωρίς να κερδίσω σημαντικό τρόπαιο με την Αγγλία, θα το θεωρήσω αποτυχία. Αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα προοδεύουμε, έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος και νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα φαβορί του τουρνουά ο επιθετικός της Τότεναμ είπε: «Υπάρχουν αρκετές προσδοκίες, αλλά υπάρχει και μεγάλη πίστη. Γνωρίζω αυτούς τους παίκτες και αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες ομάδες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και για να το κατακτήσουμε, πρέπει να νικήσουμε ορισμένες απ’ αυτές. Αυτή είναι η πρόκληση. Σίγουρα, όμως, καμία απ’ αυτές τις ομάδες δεν θα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Αρκετοί από τους καλύτερους παίκτες τους αγωνίζονται εναντίον μας κάθε εβδομάδα. Γνωρίζουν ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος για όλους τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X