Ταμπάρες για το γκολ της Ουρουγουάης: «Πρέπει να μπει VAR στο VAR» (VIDEO)

Χαμός στην Ουρουγουάη με κανονικό γκολ που ακυρώθηκε παρά το VAR!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουρουγουάη και Παραγουάη αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ετσι οι δύο ομάδες βρίσκονται στους 7 πόντους μαζί με την Κολομβία (επικράτησε 3-0 του Περού) στην 4η θέση.

Ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις διαιτητές αποφάσεις και για την απόφαση του ρέφερι να ακυρώσει ένα γκολ το οποίο έπρεπε να μετρήσει. Συγκεκριμένα ο Βεσίνο, έπειτα από μία κάθετη μπαλιά στην περιοχή της Παραγουάης, γύρισε στον Τζόναθαν Ροντρίγκες και εκείνος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, το VAR το ακύρωσε καθώς θεώρησε πως ο Σουάρες ήταν εκτεθειμένος, πριν από την πάσα στον Βεσίνο, με τον στράικερ της Ατλέτικο, να μην έχει όμως καμία ανάμειξη στη φάση.

Ο προπονητής της Εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο τέλος θα χρειαστούν δύο VAR για την εξέταση μιας φάσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X