Κουτρουμπής: «Είπαν ότι ήμουν το δώρο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, με πείραξε που δεν με πήρε τηλέφωνο να μείνω»

Κουτρουμπής: «Είπαν ότι ήμουν το δώρο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, με πείραξε που δεν με πήρε τηλέφωνο να μείνω»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γιώργος Κουτρουμπής για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο Ελληνας αμυντικός στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24 έχουν μίλησε για λάθη που έκανε, για κακές επιλογές και τις φορές που υπερβολικός σε κάποιες αντιδράσεις του. Φυσικά, μίλησε και για την περίοδο της ΑΕΚ.

Οσα είπε ο Κουτρουμπής για την ΑΕΚ

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι γέννημα-θρέμμα Καλλιθεάτης. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, επιλέχθηκε για τη φωτογράφιση και τη συνέντευξη το δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας, απ’ όπου κι άρχισαν όλα.

«Ποδόσφαιρο έπαιζα από μικρός. Μου άρεσε πολύ και γι’ αυτό το λόγο πήγα στις ακαδημίες της Καλλιθέας. Έφτασα μέχρι την πρώτη ομάδα, έπαιξα στη Β’ Εθνική και το καλοκαίρι του 2012 πήγα στην ΑΕΚ». Ο Γιώργος Κουτρουμπής, όπως λέει ο αστικός μύθος, ήταν το δώρο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην αγαπημένη του ομάδα, παρότι δεν είχε αναλάβει ακόμα τη διοίκηση του συλλόγου.

«Έτσι είχα μάθει κι εγώ. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον κ. Μελισσανίδη. Είχα επαφή μόνο με τον συγχωρεμένο πρόεδρο της Καλλιθέας, τον Νίκο Σαλευρή. Είχα πάει με μεταγραφή στην ΑΕΚ, επομένως ήθελα να αποδείξω πράγματα. Εκείνη την περίοδο η ΑΕΚ, λόγω και της οικονομικής κατάστασης, έψαχνε νεαρούς παίκτες και στάθηκα τυχερός. Βέβαια, με βοήθησε πολύ κι ο Βαγγέλης Βλαχός, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας στην αρχή της σεζόν.

Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Καταρχάς, δεν πληρωθήκαμε ποτέ. Δεν πήραμε ποτέ τις δόσεις του συμβολαίου μας, παρά μόνο τον βασικό μισθό που ήταν 500-600 ευρώ. Πήραμε μόνο κάποια χρήματα, κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, από έναν ομογενή επιχειρηματία από την Ελβετία, ο οποίος είχε φέρει τότε και τον Κατίδη στην ομάδα.

Παρά τα προβλήματα, είχαμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Ξαφνικά από την Καλλιθέα, έφτασα να παίζω στο ΟΑΚΑ με 30.000 φιλάθλους στις εξέδρες. Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα, είχαμε και ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Δεν ήταν εύκολη σεζόν, αλλά είναι σίγουρα από τις σημαντικότερες της καριέρας μου. Έπαιζα για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια στιγμή, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε, αλλά δεδομένα δεν μπορώ να ξεχάσω την στήριξη του κόσμου. Άσχετα με το τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια».

Το καλοκαίρι του 2013, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πλέον στο διοικητικό τιμόνι, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι στις επιλογές των ανθρώπων του συλλόγου για να στελεχώσουν τη νέα προσπάθεια στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, αλλά τελικά δεν προχωρά η συμφωνία των δύο πλευρών.

«Να σου πω την αλήθεια εγώ ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ. Είχαμε κάνει συζητήσεις για να παραμείνω μαζί με κάποιους άλλους παίκτες, όπως ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου, αλλά εγώ είδα μία διαφορετική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου. Για παράδειγμα, με τους Κορδέρο και Ανάκογλου είχε μιλήσει προσωπικά ο κ. Μελισσανίδης, ενώ εμένα με παρέπεμψε στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Επίσης, τα λεφτά που προτάθηκαν στους άλλους, ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που προτάθηκαν σε εμένα. Φάνηκε πως ήθελαν περισσότερο εκείνους, παρότι για παράδειγμα ο Ανάκογλου δεν έπαιξε παραπάνω από εμένα. Γι’ αυτό το λόγο δεν προχώρησε η παραμονή μου και πήγα στον Παναθηναϊκό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X