Ανταρσία του Ράμος στην Ρεάλ λόγω Μπαπέ (ΦΩΤΟ)

Σέρχιο Ράμος: Αύριο ανακοινώνει αν θα ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια οικονομικά προβλήματα έχει δημιουργήσει στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ο κορωνοϊός από την ημέρα που εμφανίστηκε.

Μία από αυτές είναι και η Ρεάλ, που πριν από μερικούς μήνες ζήτησε από τους παίκτες της, να δεχτούν μείωση στα χρήματα που παίρνουν. Στόχος της διοίκησης της «Βασίλισσας» δεν ήταν άλλος από το να ισορροπήσει όσο γίνεται τα οικονομικά της δεδομένα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να βάλει «στοπ» στις μεταγραφές που ετοιμαζόταν να κάνει εν όψει του καλοκαιριού, μιας και τα οικονομικά της δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικά για κάτι τέτοιο.

Κάτι τέτοιο όμως, σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Transistor», δεν ισχύει καθώς όπως υποστηρίζει ο λόγος, που ζητήθηκε να γίνουν περικοπές στα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες είναι εντελώς διαφορετικός. Πιο συγκεκριμένα το ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει πως η επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν είναι άλλη από το να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ωστόσο ο ίδιος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, για να το κάνει αυτό. Παράλληλα την ίδια στιγμή οι διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στην διοίκηση της «Βασίλισσας» τον Σέρχιο Ράμος έχουν κολλήσει. Ο λόγος που έχει συμβεί αυτό, δεν είναι άλλος από την επιθυμία του ίδιου για νέο διετές συμβόλαιο, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες των «μερένγκες» του προσφέρουν μονοετές χωρίς σημαντική αύξηση των απολαβών του δηλαδή 12 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η μείωση 10% λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα πάντα με την «El Transistor», ο Ράμος φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του, να μην υπογράφουν το χαρτί, το οποίο έχει να κάνει με τις περικοπές μισθών, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, τα οποία και θα διαθέσει στον Κιλιάν Μπαπέ προκειμένου αυτός να ενταχτεί στις τάξεις της Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X