Κάναντι: «Ολοκληρωμένος γκολκίπερ με εμπειρία ο Στάνκοβιτς, ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ»

Κάναντι: «Ολοκληρωμένος γκολκίπερ με εμπειρία ο Στάνκοβιτς, ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς που αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Νταμίρ Κάναντι για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Αυστριακός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον 28χρονο πορτιέρο και μιλώντας στη «Live Sport» εξήγησε όλους τους λόγους για τους οποίους κρίνει ιδανική την επιλογή της ΑΕΚ.

Ο Κάναντι για Στάνκοβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

«Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Κάνει πολύ καλή επιλογή η ΑΕΚ. Αν όντως ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα έχει στη διάθεσή της έναν εξαιρετικό γκολκίπερ», τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε λέγοντας:

«Πλέον ο Στάνκοβιτς είναι πολύ έμπειρος. Με πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ και να της προσφέρει ασφάλεια στο τέρμα. Έχει παίξει για πολλά χρόνια στη Σάλτσμπουργκ, ένα κλαμπ που πρωταγωνιστεί και έχει πολλές επιτυχίες μαζί της. Ξέρει πώς να κερδίζει παιχνίδια και πώς να κάνει πρωταθλητισμό και αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ΑΕΚ. Ιδιαίτερα στη θέση του τερματοφύλακα. Τις τρεις τελευταίες χρονιές είχε γεμάτες σεζόν. Ήταν ξεκάθαρα ο πρώτος τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μόνο όταν ήταν τραυματίας δεν έπαιζε».

Μιλώντας μας για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 28χρονου, σημείωσε: «Είναι πολύ καλός στη γραμμή του τέρματος, δηλαδή έχει την ικανότητα για καλές και δύσκολες αποκρούσεις. Όλες του οι αντιδράσεις είναι θετικές. Εξαιρετικός και στις εκτινάξεις. Έχει σώσει πολλές δύσκολες μπάλες. Είναι φάσεις που πιστεύεις ότι πάνε σίγουρα για γκολ και ο Στάνκοβιτς τις βγάζει. Είναι επίσης καλός στις εξόδους του ενώ μπορεί να ξεκινάει η επίθεση της ομάδας από τα πόδια του. Αναμφίβολα μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο γκολκίπερ, με εμπειρίες και στην εθνική ομάδα, που είναι επίσης κάτι σημαντικό. Βρίσκεται σε μια καλή ηλικία, μόλις στα 28 του χρόνια… Είναι καλή επιλογή για την ΑΕΚ, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε διαφορετικό…».

Ο Κάναντι συμφώνησε με τα όσα πιστεύουν στο περιβάλλον του Δικεφάλου, ότι δηλαδή αποκτήθηκε ένας τερματοφύλακας από το πάνω ράφι… «Ναι, έτσι είναι. Μπορεί να έχει παίξει μόνο στην Αυστρία, αλλά είναι πάρα πολύ αξιόλογος. Επίσης, θα προσαρμοστεί εύκολα στην Ελλάδα καθότι βαλκάνιος (σ.σ.: έχει βοσνιακές ρίζες) όπως και εγώ (σ.σ.: ο Κάναντι έχει κροατική καταγωγή). Σίγουρα ξέρει ήδη την ελληνική κουλτούρα και θα μπει γρήγορα το κλίμα της νέας του ομάδας».

Και κατέληξε ο 51χρονος τεχνικός για τον Στάνκοβιτς: «Στην ΑΕΚ μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής. Αν παίξει καλά στην Ευρώπη θα κάνει και νέα μεταγραφή. Του προσφέρει προοπτικές η ΑΕΚ σαν κλαμπ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X