Η ΑΕΚ πολύ «ζεστή» για Αραούχο -Σε επαφή μαζί του και με Λας Πάλμας!

Η ΑΕΚ πολύ «ζεστή» για Αραούχο -Σε επαφή μαζί του και με Λας Πάλμας!
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο Νο1 στόχος για την επίθεση και η ΑΕΚ κάνει όλα όσα πρέπει, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο παρά τα αρχικά εμπόδια δείχνει να είναι εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για την επίθεση.

Η ΑΕΚ προσέλαβε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αύριο θα ανακοινώσει τον Τσίσαν Στάνκοβιτς και συνεχίζει με ταχείς ρυθμούς την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν.

Και ο Σέρχιο Αραούχο είναι από τα πρώτα ονόματα για την επίθεση της. Βασικά αυτή την στιγμή είναι ο Νο1 στόχος για να αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα και να συνθέσουν μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ το δίδυμο των φορ για τη νέα χρονιά.

Ο Μιλόγεβιτς ξέρει καλά τον Αραούχο και εγκρίνει, αλλά η υπόθεση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Η Λας Πάλμας για ακόμη μία φορά αποδεικνυύεται σκληρό καρύδι. Ο πρόεδρος Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες είναι απαιτητικός, παρότι κατανοεί και ο ίδιος ότι ο Αραούχο στην ομάδα του δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του.

Ο Αργεντίνος είναι σε ανοιχτή γραμμή και με την ΑΕΚ και με πρώην συμπαίκτες του στην Ενωση και δεδομένα θέλει να γυρίσει σε ένα τόσο αγαπημένο και safe περιβάλλον. Ειδικά όταν μαθαίνει ότι θα δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, η θέληση του ίδιου δεν φτάνει, καθώς δεσμεύεται μέχρι το 2023 με συμβόλαιο με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Ομως η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τον κάνει… δικό της επιτέλους και να τερματιστούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι δανεισμοί. Ειδάλλως θα στραφεί σε άλλη περίπτωση σέντερ φορ για την επόμενη χρονιά.

Φέτος ο 29χρονος σκόραρε 11 γκολ σε 29 ματς με την Λας Πάλμας να μένει ξανά εκτός στόχων. Κάτι που δεδομένα επηρεάζει τον Αραούχο που βλέπει ότι στα Κανάρια Νησιά δεν υπάρχει προοπτική. Συνολικά με την ΑΕΚ μετρά 26 γκολ και 13 ασίστ σε 79 παιχνίδια σε τρεις θητείες δανεισμών του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X