Αυτός είναι ο Στάνκοβιτς που παίρνει η ΑΕΚ! (VIDEO)

Αυτός είναι ο Στάνκοβιτς που παίρνει η ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ αρέσει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον βασικό γκολκίπερ της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, τον 28χρονο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και είναι στις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και με την ομάδα του, για να τον φέρουν στην Αθήνα. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση για την ΑΕΚ, η οποία δείχνει ικανή να φέρει τον 28χρονο στην Αθήνα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Στάνκοβιτς είναι ο βασικός γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ την τελευταία τριετία κι έκλεισε την φετινή σεζόν με 45 συμμετοχές συνολικά, από τις οποίες οι 6 ήταν στην φάση των ομίλων του Champions League. Οι Αυστριακοί θέλουν τώρα να προωθήσουν τον Νίκο Μαντλ κι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Στάνκοβιτς είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Η υπόθεση δουλεύεται εδώ και περίπου 20 ημέρες από πλευράς ΑΕΚ και πλέον είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Αυτός είναι ο Στάνκοβιτς που θέλει η ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X