ΑΕΚ: Κλείνει τον βασικό τερματοφύλακα της Σάλτσμπουργκ, Στάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Κλείνει τον βασικό τερματοφύλακα της Σάλτσμπουργκ, Στάνκοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στη πρώτη της μεταγραφή στην εποχή Μιλόγεβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον βασικό γκολκίπερ της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, τον 28χρονο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και είναι στις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και με την ομάδα του, για να τον φέρουν στην Αθήνα. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση για την ΑΕΚ, η οποία δείχνει ικανή να φέρει τον 28χρονο στην Αθήνα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Στάνκοβιτς είναι ο βασικός γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ την τελευταία τριετία κι έκλεισε την φετινή σεζόν με 45 συμμετοχές συνολικά, από τις οποίες οι 6 ήταν στην φάση των ομίλων του Champions League. Οι Αυστριακοί θέλουν τώρα να προωθήσουν τον Νίκο Μαντλ κι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Στάνκοβιτς είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Η υπόθεση δουλεύεται εδώ και περίπου 20 ημέρες από πλευράς ΑΕΚ και πλέον είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Ποιος είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Ο Στάνκοβιτς με ύψος 1,86, έχει γεννηθεί στη πόλη Bijeljina της Βοσνίας, όμως έχει μεγαλώσει και ποδοσφαιρικά στην Αυστρία. Ηταν τρεις φορές διεθνής με την U21 της Αυστρίας, έχει και 4 παιχνίδια με την Ανδρών, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες των FC Tulln Youth, Pressbaum Yth., Königstetten J και Muckendorf Yth. πριν μεταπηδήσει στα τμήματα υποδομών της Χορν τον Αύγουστο του 2007.

Τη σεζόν 2012/13 με 34 συμμετοχές στη Β’ Αυστρίας κάνει το… μπαμ και παίρνει την άνοδο με την ομάδα του, ενώ την επόμενη σεζόν κάνει 17 ματς στην πρώτη κατηγορία της Αυστρίας. Το καλοκαίρι του 2013 η Χορν τον πουλάει στην Γκρόντιγκ και ουσιαστικά ξεκινά το ταξίδι του: Κάνει 44 συμμετοχές εκείνη τη σεζόν, εκ των οποίων οι 4 στα προκριματικά του Europa League.


Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις κάνουν την Σάλτσμπουργκ, να κινηθεί για την απόκτησή του και τον κάνει δικό της τον Ιούλιο του 2015 δίνοντας περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Τη σεζόν 2015-16 με την Σάλτσμπουργκ έχει συνολικά 9 συμμετοχές οι δύο στα προκριματικά του Champions League, την επόμενη 9 παιχνίδια, το 17-18 18 παιχνίδια και στη συνέχεια ξεκινά μία σούπερ τριετία. Το 2018/19 κάνει 33 παιχνίδια (τα 4 στα προκριματικά του Champions League), το 19/20 38 παιχνίδια τα 4 στο Champions League (ομίλους) έχοντας χάσει τα δύο λόγω τραυματισμού και 2 στους ομίλους του Europa, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 45 συνολικά ματς 2 στα προκριματικά του CL, 6 στους ομίλους και 2 στο Europa League.

Στην καριέρα του ο Στάνκοβιτς έχει έξι πρωταθλήτρια Αυστρίας και 5 Κύπελλα με τη Σάλτσμπουργκ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X