21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα!

21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι Βασίλισσα της Ευρώπης στο χάντμπολ κερδίζοντας και στον 2ο τελικό την Ισταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι Βασίλισσα της Ευρώπης στο χάντμπολ κερδίζοντας και στον 2ο τελικό την Ισταντς.

Το πάρτι από την ομάδα του Παπασταμάτη και του Δημητρούλια ήταν μοναδικό, όπως και αυτό από τον σπάνιο λαό της ΑΕΚάρας που βρέθηκε στο πλάι των «κιτρινόμαυρων» στην Χαλκίδα.

Και όλοι μαζί στο τέλος πανηγύρισαν το Ευρώπαϊκό!

Δείτε 21 χαρακτηριστικές ΦΩΤΟ από την Χαλκίδα!

21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα! 21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X