ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε πριν λίγο στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός με Ίσταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό της Κανήθου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκινώντας την προθέρμανση εν όψει του μεγάλου τελικού του EHF CUP που ξεκινάει στις 19:00.

Η αποστολή έφτασε λίγο μετά τις 7:30 στο γήπεδο με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και όλους να δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για την κούπα. Εκτός από το ξενοδοχείο αρκετός κόσμος υπάρχει και έξω από το γήπεδο όπου αποθέωσε την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια κατά την είσοδο της στο γήπεδο. Εκεί ήταν τόσο ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης όσο και ο γιος του και μέλος του Δ.Σ. Ανδρέας Παπασταμάτης για να υποδεχτούν τους παίκτες.

Δείτε φωτό και βίντεο του enwsi.gr από την άφιξη της αποστολής στο κλειστό της Κανήθου:

ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η άφιξη της ομάδας χάντμπολ στο κλειστό της Κανήθου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X