Survivor 4-Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε το ταξίδι στο Μαϊάμι και βλέπουν Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Survivor 4-Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε το ταξίδι στο Μαϊάμι και βλέπουν Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπλε και Κόκκινοι, παραμένουν ως έχουν, πλην όμως ο κάθε παίκτης αγωνίζεται ατομικά και όχι ομαδικά αφού το έπαθλο… μαμούθ που προσφέρει ο Ατζούν στους Έλληνες Survivors είναι πραγματικά για… λίγους.

Έτσι, απόψε κάθε παίκτης από τους εναπομείναντες θα διεκδικήσει ατομικά, και όχι για την ομάδα του το έπαθλο που όπως σας αποκαλύψαμε χθες έχει για… guest star, τον Greek Freak, τον Γιάννη Αντετονκούμπο!

Πιο συγκεκριμένα οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs.

Εκείνοι που παρακολουθούν το ΝΒΑ θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος φυσικά είναι το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.

Σύμφωνα με το spoiler ο ένας νικητής θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος όμως επειδή έχει θέμα με το διαβατήριό του παραχωρεί τη θέση του σε άλλον παίκτη.

Ο δεύτερος μεγάλος νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Άραγε θα πάρει μαζί του τη Μαριαλένα αν του δώσει η παραγωγή αυτή τη δυνατότητα ή θα επιλέξει άλλον συμπαίκτη του;

Σύμφωνα, μάλιστα με τα ρεπορτάζ στο ταξίδι αυτό θα βρίσκεται και η Μαριαλένα!

Μένει να δούμε τους δύο συνταξιδιώτες του Σάκη και της Μαριαλένας, μετά και τη μεγάλη ατυχία του Ηλία Μπόγδανου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X