Φαβορί ο Σάρι για την τεχνική ηγεσία της Ιντερ

Σάρι: Ετοιμάζεται να αναλάβει τη Ρόμα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ιντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική της ηγεσία, αναζητά η Ίντερ έπειτα από την οριστική απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε, από αυτή.

Ένα από τα ονόματα, το οποίο παίζει έντονα για την τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι», δεν είναι άλλο από αυτό του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός κόουτς, που στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Νάπολι, Γιουβέντους και Τσέλσι βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο, χωρίς ομάδα. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει δεν είναι άλλος, από το ότι η επιθυμία του είναι να αναλάβει μία ομάδα, από την αρχή της σεζόν και όχι στην μέση αυτής.

Πλέον από την στιγμή, που η φετινή χρονιά στα περισσότερα πρωταθλήματα έχει ολοκληρωθεί ο 62χρονος κόουτς ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους πάγκους. Μία από τις ομάδες που συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας ήταν η Φιορεντίνα, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να στραφεί στην πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο.

Μία άλλη ομάδα, η οποία είχε εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του στην λίστα της ήταν η Τότεναμ, οι οικονομικές του απολαβές όμως κρίθηκαν απαγορευτικές για τα δεδομένα των «σπιρουνιών». Σ΄ότι έχει να κάνει με την Ίντερ, σύμφωνα με  ιταλικά δημοσιεύματα, οι «νερατζούρι» φέρονται να είναι σε συνεχείς επαφές με τον Σάρι. Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός εμφανίζεται θετικός, στο να επιστρέψει στην Ιταλία και δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X