Μήτογλου: Το στατιστικό που εντυπωσιάζει -91% στα κερδισμένα τάκλιν! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μήτογλου: Το στατιστικό που εντυπωσιάζει -91% στα κερδισμένα τάκλιν! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα στατιστικά του Σίμου Μήτογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί ο Γεράσιμος Μήτογλου  από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια με τον Δικέφαλο. Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον Βόλο στην ΑΕΚ, καθώς η θεσσαλική ομάδα προχώρησε αργά το απόγευμα της Τρίτης στην ανακοίνωση πως ο παίκτης πωλήθηκε στους «κιτρινόμαυρους».


Ο 21χρονος στόπερ ξεχώρισε με τη φανέλα του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καταγράφοντας 26 συμμετοχές και 3 γκολ με την ομάδα της Θεσσαλίας. Ο Μητογλου ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αργότερα αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, πριν τον αποκτήσει ο Βόλος το καλοκαίρι του 2ο19.

Τα στατιστικά του Σίμου Μήτογλου

Ο Σίμος Μήτογλου, σύμφωνα με την supergreek_league του Instagram τη χρονιά που μας πέρασε είχε μερικά εντυπωσιακά στατιστικά. Στα 22 παιχνίδια πρωταθλήματος, είχε 91,7% σε κερδισμένα τάκλιν, 62,8% σε κερδισμένες μονομαχίες και 72,3% σε μονομαχίες στον αέρα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X