Μέχρι το καλοκαίρι ετοιμάζονται και παραδίδονται οι εξέδρες του γηπέδου

«Τρέχουν» οι εξελίξεις και για το επόμενο στάδιο των έργων

Οι λεγόμενες χωματουργικές εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ, αναμένεται να ολοκληρωθούν, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.  Με τις εν λόγω εργασίες να συνεχίζονται σε αυτό το διάστημα και στο υπόλοιπο τμήμα του οικοπέδου, προκειμένου να φτάσουμε συνολικά στα 8 μέτρα βάθος και να προχωρήσουμε στα θεμέλια του «Ναού».

Τα οποία, βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει, θα μπουν στα Ιερά Χώματα, προς το τέλος του Νοέμβρη ή το αργότερο, μέσα στον Δεκέμβριο. Μιας και ο στόχος είναι να μην υπάρξει ούτε μέρα καθυστέρησης και όλα, να γίνουν στην ώρα τους. Με την ΑΕΚ να επιστρέφει στη φυσική της έδρα, το συντομότερο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ρυθμών με τους οποίους κινούνται τα πάντα γύρω από το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς», είναι πως ήδη, έχει ξεκινήσει η προεργασία, για μια σειρά από άλλες εργασίες, που αφορούν στο γήπεδο. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία των προκατασκευασμένων εξεδρών που θα έχει το γήπεδο της ΑΕΚ, οι οποίες άμεσα, θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται. Με στόχο να παραδοθούν στην «Ένωση», μέχρι το καλοκαίρι! Και εντός του 2018, να έχουν πάρει τη… θέση τους, στο οικόπεδο της ΑΕΚ, που ήδη θα έχει αλλάξει εντελώς μορφή. Αφού η «Αγια-Σοφιά» θα έχει ξεκινήσει να χτίζεται.

Μιλάμε για μια διαδικασία που έχει δρομολογηθεί από πλευράς ΑΕΚ, αφού οι εξέδρες, θα προακαταστευαστούν σε έναν μεγάλο βαθμό και άμεσα, θα προστεθούν στο έργο. Με την διαδικασία αυτή να προχωρά στους επόμενους μήνες, ώστε μέσα στο καλοκαίρι, να φτάσουν στα… χέρια της ΑΕΚ.

One comment

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ …!!!! ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΕΡΓΟ …..!!!
    ΟΣΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ …….!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ Α-Β ……..!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *