Στη Γλυφάδα το πρώτο training camp της ομάδας πόλο της ΑΕΚ

Στις 12 & 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο training camp της ανδρικής ομάδας water polo της ΑΕΚ, στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας (ΑΝΟΓ).

Στο διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές προπονήσεις μέσα από τις οποίες ο προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος θα διαμορφώσει εικόνα για τον πρώτο κορμό της ομάδας η οποία θα ολοκληρωθεί στα τελικά δοκιμαστικά του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με τα κολυμβητήρια για την έναρξη των ακαδημιών κολύμβησης και πόλο το Σεπτέμβριο. Αρχικά οι ακαδημίες θα σχηματιστούν σε 2 τομείς. Ο πρώτος τομέας θα αφορά τις περιοχές γύρω από τη Ν. Φιλαδέλφεια και ο δεύτερος τομέας τα νότια προάστια. Τα κολυμβητήρια που έχουν προκριθεί ως καταλληλότερα είναι αυτά του της Μεταμόρφωσης, του Γαλατσίου ή του Αμαρουσίου για τον βόρειο τομέα και του Αλίμου, του Π. Φαλήρου και ενός ιδιωτικού στη Βάρη. Η διοίκηση της ομάδας εκτιμά ότι κατά πάσα πιθανότητα τα κολυμβητήρια της Μεταμόρφωσης και του Αλίμου θα είναι αυτά τα οποία θα ξεκινήσουν οι ακαδημίες για όλες τις ηλικίες αγοριών και κοριτσιών. Τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν τον Ιούνιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *