Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Γιάννης Ανέστης: Μέχρι να φτάσουμε στην επίμαχη φάση της αποβολής, έχει κάνει εντυπωσιακό ματς. Δυο καθοριστικές αποκρούσεις στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σταθερότατος σ’ όλες τις φάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί στο δεύτερο. Όσο για την αποβολή, προφανώς και είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, να δέχεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δυο κίτρινες, ένας τερματοφύλακας.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Ίσως το καλύτερο. Μετά από καιρό ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και απολύτως προσηλωμένος. Τεράστιο πάθος, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και σωστά ανεβάσματα από την πλευρά του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουκρανός, όταν βρήκε γερά πατήματα και την γνωστή του ισορροπία στο παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τόσο πολύ ηρεμία στο παιχνίδι του και έκανε λάθη. Ωστόσο και πάλι δεν έχασε μονομαχίες από τον Ανσαριφάρντ. Και φέρει και αυτός ευθύνη στο δοκάρι του Καρντόσο.

Ογκνιέν Βράνιες: Ο γνωστός παθιασμένος και τρελαμένος μέσα στο γήπεδο Βόσνιος. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες ειδικά από τον Ανσαριφάρντ στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης έδωσε πολλές μάχες και με τον Καρντόσο, αλλά τον χάνει και αυτός στην φάση του δοκαριού. Γενικώς έχασε κάποιες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έβγαλε πάθος. Περισσότερο απ’ όσο έπρεπε κάποιες φορές.

Αντρέ Σιμόες: Πολλά χιλιόμετρα και κυρίως πολλή δουλειά από τον Σιμόες στην μεσαία γραμμή. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που ο Ολυμπιακός είχε περισσότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή από την ΑΕΚ, η δουλειά του Πορτογάλου βοήθησε ώστε να μην φανεί, αλλά και να κυριαρχήσει. Προσπάθησε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας. Έκανε όμως και λάθη.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Καλό ματς και από τον Σουηδό μέσο. Ισχύει περίπου ότι και για τον Σιμόες. Έδωσε και αυτός πολλές μάχες και στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν καλός. Με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να δώσει νοικοκύρεμα στο παιχνίδι της ΑΕΚ και πήρε πρωτοβουλίες. Έκανε και αυτός λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές βοήθησε πολύ με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή.

Πατίτο Ροντρίγκες: Αυτή την φορά ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και μάλιστα έφτασε στο σημείο στο πρώτο ημίχρονο να έχει και δυο καίριες επεμβάσεις. Όμως επιθετικά δεν του βγήκε απολύτως τίποτα. Πήρε πρωτοβουλίες μεν, είχε κέφι, αλλά δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικός.

Πέτρος Μάνταλος: Έτρεξε πολύ, πρέσαρε πολύ, έβγαλε πολύ πάθος, αλλά έκανε και το λάθος στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Γενικώς όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο ημίχρονο, έδειχνε να χάνει το καθαρό μυαλό του. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αθόρυβη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν όμως ο γνωστός καλός Μάνταλος.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Είχε τεράστια διάθεση και έβγαλε και πολύ πάθος. Πήρε προσπάθειες από την πλευρά του, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασε και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Επίσης βοήθησε στην αμυντική λειτουργία. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις και από καθαρό μυαλό.

Σέρχιο Αραούχο: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο ματς. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πάρτι στην άμυνα του Ολυμπιακού. Τους… χόρευε με κάθε τρόπο και η ΑΕΚ αυτό ήταν ζήτημα που δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε ακόμα και εξτρέμ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο μικρός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, προστέθηκε στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, αλλά επί της ουσίας είχε εντολές να παίζει ψηλά στην επίθεση της ΑΕΚ. Και αυτό προκειμένου να πιέσει χαμηλά στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Γαλανόπουλος πάλεψε πολύ, έδωσε πολλές μάχες και κυρίως έδωσε πολύτιμα πνευμόνια στους συμπαίκτες του.

Ούγκο Αλμέιδα: Ο Πορτογάλος φορ πήγε να γίνει ο άνθρωπος του αγώνα. Αφενός διότι στις καθυστερήσεις του ματς έχασε ένα ασύλληπτο τετ α τετ, στο οποίο αν είχε καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και όχι άουτ, θα είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Και αφετέρου επειδή κλήθηκε για περίπου 2,5 λεπτά, να παίξει και ως τερματοφύλακας.

Ρόναλντ Βάργκας: Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα ο Βενεζουελάνος καθώς μπήκε στο ματς στις καθυστερήσεις. Το μόνο που πρόλαβε να συνεισφέρει, ήταν λίγο στο πρέσινγκ χαμηλά, ώστε να μην μπορέσει ο Ολυμπιακός να κατεβάσει άνετα την μπάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X