Σάκοτα στο enwsi.gr: «Το μυαλό μας μόνο στη Μονακό, θα δώσουμε το 100%»

Σάκοτα στο enwsi.gr: «Το μυαλό μας μόνο στη Μονακό, θα δώσουμε το 100%»
Photo Credits: INTIME

Στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ σημάδια κούρασης στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο (κατά κύριο λόγο) με ανατροπή… διαρκείας, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και κατάφερε να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την 15η για την ακρίβεια, η οποία την εδραιώνει ακόμα περισσότερο στην τρίτη θέση, επτά «στροφές» πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Παρ’ όλα αυτά, στην Βασίλισσα κανείς δεν σκέφτεται έτσι. Κι αυτό γιατί οι υποχρεώσεις είναι διαδοχικές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τη μεγάλη »μάχη» κόντρα στην Μονακό να είναι προ των πυλών. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται εξ ολοκλήρου στο παιχνίδι με την Γαλλική ομάδα, κάτι το οποίο επεσήμανε και ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος μίλησε στο enwsi.gr και εξήγησε τα οφέλη της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η φετινή ομάδα έχει τον τρόπο να γυρίζει παιχνίδια, τα οποία μοιάζουν… χαμένα!

Η κουβέντα άρχισε από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μια νίκη που είχε αρκετές δυσκολίες, λόγω της εικόνας της αναμέτρησης. «Είναι πάντα δύσκολο όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο που παίζει. Παίζει μυαλωμένα και έχει τον τρόπο να σε βάζει στον ρυθμό του. Αν θυμάστε, τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ πάντα κρατάνε… 3 ώρες! Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος έτσι και να επιβάλεις τον ρυθμό σου. Δεν το πετύχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κλάντον είχε 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 0 στο δεύτερο. Κλείσαμε τον Αμερικανό, μείναμε ψύχραιμοι στο τέλος και πήραμε τη νίκη».

Μιλώντας για τα ψυχολογικά οφέλη της επιτυχίας αυτής, τον ρωτήσαμε για το κατά πόσο βοηθάει την Ένωση η νίκη αυτή ενόψει Μονακό. «Πώς δεν βοηθάει; Ένα ντέρμπι κερδισμένο πριν από την Μονακό, είναι ό,τι καλύτερο!», ήταν η… λακωνική τοποθέτησή του, ενώ στη συνέχεια στάθηκε σε όσα… μένουν από το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Θέλουμε να βελτιώσουμε το ξεκίνημά μας. Μπήκαμε νωθροί και κάναμε όλοι μας πολλά λάθη στην άμυνα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ στην άμυνα, αν και πήραμε πολλά επιθετικά. Κρατάμε τα επιθετικά ριμπάουντ, την ψυχραιμία μας στο τέλος, αλλά και το ότι μοιράσαμε το χρόνο, για να είμαστε όλοι φρέσκοι για την Τρίτη».

Για μία ακόμα φορά η Ένωση πήρε παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Και γενικότερα, η εικόνα της αναμέτρησης δεν βοηθούσε για ανατροπή. Παρ’ όλα αυτά, η φετινή ΑΕΚ έχει δείξει πως μπορεί να φέρνει… τούμπα τα παιχνίδια και αυτό «είναι ένα δείγμα θετικό, που φανερώνει πως έχουμε καλύτερη χημεία και ότι τα… βρίσκουμε μεταξύ μας. Δεν τσακωνόμαστε μέσα στον αγώνα και όλα τα λάθη τα διορθώνουμε και αυτό μας βοηθάει να γυρνάμε τα παιχνίδια και να κάνουμε ανατροπές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το έχει μια ομάδα», όπως επεσήμανε.

Πλέον, στο πρόγραμμα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αυτό κόντρα στη Μονακό. Ο κόσμος το περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία, αλλά όπως εξηγεί και ο αρχηγός «κι εμείς το περιμένουμε… πώς και πως. Δεν θέλαμε να μιλάμε πολύ για την Μονακό πριν τελειώσουμε τη… δουλειά με την Ουτενά. Τώρα που τελείωσε, μπορούμε να μιλήσουμε. Η συγκέντρωσή μας είναι 100% σε αυτή την ομάδα για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης».

Όσο για την παρουσία του κόσμου, μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Πολύ καλή η παρουσία του κόσμου. Είναι πάντα ο έκτος μας παίκτης και ελπίζουμε να είναι με την ίδια «θέρμη» κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X