Ποινή 6 μηνών φυλάκισης και αφαίρεση διπλώματος για 1 χρόνο στον Αραούχο

Το έγκλημα και το τσαρδάκι μας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεκτή, εν μέρει, έγινε η έφεση που είχε υποβάλει ο Σέρχιο Αραούχο σχετικά με την ποινή που του είχε επιβληθεί στην Ισπανία, όταν αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anariasnoticias.es, η έφεση του παίκτη έγινε εν μέρει δεκτή, με την ποινή φυλάκισης να μειώνεται στους έξι μήνες και τη στέρηση διπλώματος σε ένα χρόνο και μια ημέρα.

Αναλυτικά η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει: «Το τοπικό δικαστήριο δέχθηκε εν μέρει την αίτηση έφεσης που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο, απέναντι στην πρωτόδικη ποινή για τα γεγονότα της 8ης Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί για αδίκημα κατά της οδικής ασφάλειας, για την άρνησή του να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ (άρθρο 383 του Ποινικού Κώδικα). Δεν τροποποιήθηκε η κατάσταση της ποινικής του ευθύνης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών, με ταυτόχρονη στέρηση του δικαιώματος ψήφου κατά το χρονικό διάστημα της καταδίκης και ενός έτους και μίας ημέρας στέρησης του δικαιώματος οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X